Nieuw! Vrijdag 8 juli 10.00, begin van de Engelse les!

Wil je  Engels leren? Of wil je  je Engels verbeteren? Dan is dit je kans.

Engelse les

voor  beginners  en gevorderden

Vanaf vrijdag, 8 juli

Elke vrijdagochtend van 10:00-11:30 uur

De les wordt op een leuke en ontspannende manier gegeven waarin vooral Engels wordt gesproken. Er is aandacht voor  conversatie, grammatica, lezen, schrijven en uitspraak.

Kom naar de  inloopochtend voor  Engelse les op:

vrijdag 8 juli van 10.00-11.30 om je aan te melden.

Mijn naam is Sharon Matsari. Ik werk bij de Vrijwilligers en Mantelzorgcentrale  Almere als projectcoördinator. In mijn vrije tijd ben ik bezig  met een studie Engels aan anderstaligen. Ik zet mij graag in voor de medemens vooral waar het gaat om deze te hepen ontwikkelen.

 

Geplaatst in Nieuws