Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

keep the date!! vrijdag 28 dec Eindejaarsfeest met Ussu N’Djai and the New Balansa en met voorprogramma -Storytelling! meer info..

28/12/2018 | 20:00 - 22:30

Eindejaarsfeest

 Vrijdag 28 december 20.00 uur  

Ussu N’Djai and the New Balansa

Voorprogramma: Storytelling  

                                    

Een opzwepende mix van Afrikaanse, Zuid Amerikaanse en Europese  stijlen met teksten in vele talen. Ussu brengt mensen samen met dans en muziek met de swingende en cultureel diverse New Balansa.

Gratis toegang

 

 

 

 

meer info:

Ussu N’djai & the New Balansa, de Amsterdamse groep van Ussumane “Balansa” N’djai brengt een spannende mix van verschillende West-Afrikaanse muziekstijlen mee (M’balax, Gumbe, Afro-Mandingo, Afro-Carribean, Salsa, Djambadong , En Funk.) Ussu N’djai componeerde de liedjes met teksten in verschillende West-Afrikaanse talen zoals Criol, Wolof, Fula, Frans, Mandingo, Engels en Portugees.

Ussu N’Djai is geboren in Guinee-Bissau en groeide gedeeltelijk op in Senegal. Net als vele Afrikanen verloor hij familieleden en vrienden door de verschrikkingen van oorlog. Door zijn teksten en muziek probeert hij een positief tegenwicht te bieden door mensen samen te brengen met muziek en dans, daarbij geholpen door zijn swingende en cultureel zeer diverse band. Als geen ander laat Ussu je de positieve kant van Afrika voelen.

Ussu N’Djai and the New Balansa  kwamen al eerder naar Plan C en we weten dat dit een heerlijk eindejaarsfeest geeft waar we lekker los kunnen gaan.

https://www.facebook.com/UssuNdjaiTheNewBalansa/

https://www.facebook.com/UssuNdjaiTheNewBalansa/

Gegevens

Datum:
28/12/2018
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Buurthuis Plan C
Smaragdplein 24
Amsterdam, Noord-Holland 1074 HB Nederland
Telefoon:
06-41640173

Organisator

Plan C
Telefoon:
06-41640173