Laden Evenementen

« Alle Evenementen

vanaf 12 oktober: Muziek op schoot met Laurie-voor kinderen van 4 maanden t/m 3 jaar – iedere 2e en 4e do v/d maand. Vooraf aanmelden!!

12/10 | 14:15 - 15:00

Vanaf donderdag 12 oktober  weer: Muziek op schoot met Laurie

Elke  2e en 4e  donderdag v/d maand

* van 14.15 – 15.00uur.

* Nieuwe Tijd!!

Muziek op schoot met Laurie

voor kinderen van 4 maanden t/m 3 jaar

Iedere 2e en 4e donderdag v/d maand

             * van 14.15 – 15.00uur.  (* Nieuwe Tijd!!)

Voor kinderen van 4 maanden t/m 3 jaar met hun ouders/begeleiders.

Er worden liedjes gezongen en gespeeld. De baby’s op schoot, de peuters met ons in de kring. Met spel en beweging, muziekinstrumentjes, huishoudelijk materiaal en speelgoed.

Samen met je kind op een speelse manier omgaan met muziek voor de muzikale, emotionele en taalontwikkeling.

                                                                 Voor maximaal 6 kinderen.

                                                                  Vooraf aanmelden:

                                                                                        info@plancdiamantbuurt.nl

Meer info:  Laurie Hond

Wie ben ik?

De liefde voor het zingen is er bij ons met de paplepel ingegoten. Mijn vader speelde gitaar en het hele gezin zong dan mee. Het is een levenslange liefde geworden.

Ik ben in 1990 afgestudeerd als docente zang l.m. aan het conservatorium en geef sindsdien met veel plezier zangles.

Later heb ik mijn horizon verbreed met verschillende andere opleidingen voor stem. Daar leerde ik aan te sluiten bij de betekenis van eigen emotionele expressie. Muziek is een vorm van communicatie. Ieder kind wordt geboren met een gevoel voor muziek. Vaak raken we die spontane manier van ons uiten kwijt doordat we te horen krijgen teveel lawaai te maken of vals te zingen. Hierdoor raken we onze onbevangenheid kwijt en durven we ons niet meer onbelemmerd te laten horen, houden we ons in.

Door de geboorte van mijn zoon Bram in 1993 raakte ik geïnteresseerd in het geven van muzieklessen aan jonge kinderen. Muziekmaken is denk ik dus een enorme bijdrage voor onze persoonlijke ontwikkeling, zowel emotioneel als op vrijwel ieder ander gebied, Muziek op schoot wil zo ook ook een middel aanreiken onze onbevangenheid te behouden, volgens mij heel goed voor ons zelfvertrouwen!.

Omdat ikzelf in de gunstige positie ben geweest om als jong kind te ervaren wat muziek je brengen kan, wil ik deze ervaring graag in mijn lessen aan anderen doorgeven.