Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

Plan C Hosts: Eten en meebeslissen ruimtelijke ontwikkelingen Smaragdstraat!

11/02 | 18:00 - 20:00

Plan C Hosts:

Combiwel, Operatie Periscoop en de gemeente zijn aanwezig. 

Dinsdagavond 11 februari van 18.00 – 20.00 uur.

Eten en meebeslissen ruimtelijke ontwikkelingen Smaragdstraat!

Graag nodigen we u als omwonende van het Smaragdplein en de Smaragdstraat uit om mee te denken over mogelijke aanpassingen en verbeteringen van de Smaragdstraat. En dan vooral de speelplekken en het gedeelte voor het Badhuis. Dit doen we tijdens meerdere inloopbijeenkomsten in februari. U kunt binnenlopen en met wat een hapje en drankje uw ideeën delen. Combiwel, Operatie Periscoop en de gemeente zijn aanwezig. 

Aanleiding De Diamantbuurt is een geweldige buurt met een kwetsbaar verleden en gevoelig karakter. Er is veel ingezet, geprobeerd, mislukt en ook geslaagd. We hebben aan Operatie Periscoop gevraagd om samen met bewoners de drie speelplekken in kaart te brengen. De wensen van de bewoners en gebruikers moeten hierin duidelijk terugkomen. 

Samen maken wij de buurt nog mooier. We kijken uit naar uw ideeën. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen maar wel graag wilt reageren, dan kunt u dit per mail of telefoon doen. Per mail via d.c.de.groot@amsterdam.nl en telefonisch via 06 22 76 86 18. 

Daniël de Groot Gebiedsmakelaar Diamantbuurt, Hemonybuurt en Willibrordusbuurt Gemeente Amsterdam – Stadsdeel Zuid 

Gegevens

Datum:
11/02
Tijd:
18:00 - 20:00
Evenementencategorie:
Spring naar toolbar