Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

De FOTOGRAFIE workshop met Rob Godfried is nu afgelopen en begint weer in het najaar! – Bekijk de foto’s!

27/07/2020 | 08:00

De FOTOGRAFIE met Rob Godfried is nu afgelopen en begint weer in het najaar! – Bekijk de foto’s!

Rob  aan het word:

“Toen Plan C weer langzaamaan en met gepaste afstanden kon opstarten zijn we verder gegaan met de workshop fotografie.  We kwamen vier keer bij elkaar met zijn vijven en werkten tussen de bijeenkomsten aan opdrachten. Die opdrachten waren voor iedereen verschillend en sloten aan op ieders eigen ontwikkeling. Thema’s waren bijvoorbeeld: licht en donker, bloemen, lijnen en perspectief. Dat leverde tenslotte een kleine tentoonstelling op. Zie de foto’s. Een deelnemer schreef deze evaluatie: 

“Het is voor veel mensen goed te volgen, hoe je de lessen aanpakt en in korte tijd laat je veel de revue passeren. Toch wordt dat goed opgepakt omdat je direct en praktijkgericht werkt. Daarnaast tracht je mensen “op een andere cq nieuwe manier“ te laten kijken. Dat is verfrissend.

Ook is het ronduit fantastisch, dat je zelf de camera’s levert, inclusief geheugenkaart en met oplader en al, zodat onnodige eerste kosten achterwege blijven. Voor mensen met een kleine beurs toch een onoverkomelijke drempel.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je geïnteresseerd in mijn ‘andere werk’ , dan ben je welkom om naar een tentoonstelling te komen in de Koffie Academie, Overtoom 95. Open van 9 – 17 uur. Daar hangen foto’s tot eind augustus.

Website: www.robgodfried.nl

Rob Godfried

        

workshop:

FOTOGRAFIE met Rob Godfried

         begint weer in het najaar!

Berichten erover zullen volgen!

*   *

Bel even als je meer informatie wil hebben

of wil geven: Rob-06 2847 5007

Gratis. Vrijwillige Bijdrage welkom!

 

 
 

 

 

Gegevens

Datum:
27/07/2020
Tijd:
08:00
Event Categories:
,
Spring naar toolbar